Τρόποι Πληρωμής

To ηλεκτρονικό κατάστημα casakemos.gr σας προσφέρει την δυνατότητα επιλογής των παρακάτω τρόπων πληρωμής:

1.  Με Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής κατά την παράδοση των προϊόντων στην διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παράδοσης κατά την διαδικασία της Παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με €3.50 έξοδα, επιπλέον των μεταφορικών.


2.   Με Πιστωτική κάρτα

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες, πιστωτικές ή προπληρωμένες VISA ή MASTERCARD καθώς και χρεωστικές που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Επίσης δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες AMEX (American Express). Οι συναλλαγές σας προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας της ALPHA BANK και της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Κατά την παραλαβή των προϊόντων και για τη δική σας ασφάλεια θα ήταν καλό να υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.

Τώρα, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι ακόμη πιο ασφαλείς με τις κάρτες σας VISA και MASTERCARD. Οι αγορές μέσω internet είναι σίγουρα ο πιο σύγχρονος τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας, απλά με ένα κλικ. Τώρα, είναι και ο πιο ασφαλής γιατί, χάρη στις νέες υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, για online αγορές, είστε ασφαλείς!

  1. Τι είναι οι υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode;

    Πρόκειται για υπηρεσίες online πιστοποίησης της ταυτότητας του νόμιμου κατόχου της κάρτας, που διασφαλίζουν ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, για ηλεκτρονικές αγορές στο διαδίκτυο, και έτσι προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει γιατί σε κάθε online πληρωμή συμμετέχει και η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα. Έτσι, για να προχωρήσει η συναλλαγή σας με online επιχειρήσεις που έχουν σήμανση Verified by Visa ή MasterCard SecureCode είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στην υπηρεσία.

  2. Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode;

    Κατά τη διάρκεια της πρώτης αγοράς με συμβεβλημένη online επιχείρηση, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε υποχρεωτικά στην υπηρεσία με την κάρτα σας Visa ή MasterCard ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία γέννησης, Τ.Κ., ημερομηνία λήξης κάρτας και κωδικό ασφαλείας (CCVV)).

3.Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το email σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι παρακάτω:

Alpha Bank: IBAN: GR70 0140 2440 2440 0210 1017 107

Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR16 0110 1260 0000 1260 0198 795

Eurobank: IBAN: GR6102600090000820102151124

Πειραιώς: IBAN: GR32 0172 0480 0050 4808 4631 362

Στη συνέχεια, τηλεφωνήστε μας στο 210 5902206 ή με e-mail στο info@kemosvans.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

 

papal