Πολιτική Παράδοσης Προϊόντων

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ο Πελάτης θα ενημερώνεται με μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχει δηλώσει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχει επιλέξει να του αποσταλούν.
Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, συνοδευόμενα από την απόδειξη πώλησης και το δελτίο αποστολής. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που ο Πελάτης υποδείξει διαφορετική διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων και διαφορετική διεύθυνση για την αποστολή της αποδείξεως πώλησης, όπως σε περίπτωση δώρου.
Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος κατά την παροχή από τον Πελάτη των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη, η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το γεγονός ότι το προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί.
Το casakemos.gr συνεργάζεται με υπηρεσία ταχυμεταφορέων (courier), προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες , οι οποίοι θα ενημερώνονται για το ακριβές κόστος της εκάστοτε αποστολής πριν από την υποβολή της τελικής τους παραγγελίας. Η υπηρεσία ταχυμεταφορών μας εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης.
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Εκτός των προσωποιημένων αντικειμένων που χρειάζονται 10-25 ημέρες.
Για την Αττική η παράδοση γίνεται  σε 2-3 ημέρες.
Για την Υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) και Κύπρο, η παράδοση γίνεται σε 3-5 ημέρες.
Σας παρακαλούμε σημειώστε ότι η αποστολή μπορεί να διαρκέσει περισσότερο εξαιτίας των περιόδων κίνησης ή σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών ή λόγων ανωτέρας βίας. Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, αναγνωρίζετε ότι ουδεμία ευθύνη δύναται να βαρύνει την Εταιρεία για καθυστερήσεις στην παράδοση που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της Εταιρείας.
Εάν μια παραγγελία περιλαμβάνει προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, ο χρόνος παράδοσης για το σύνολο της παραγγελίας βασίζεται στο μακρύτερο χρόνο παράδοσης. Ωστόσο η Εταιρεία έχει την δυνατότητα διάσπασης των παραδόσεων. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία θα αποστέλλει σχετικό e-mail στον Πελάτη, ο οποίος έχει την δυνατότητα να παραιτηθεί από το σύνολο ή μέρος της παραγγελίας.
Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωση των Πελατών, σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ( και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον Πελάτη). Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον Πελάτη, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί του για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Το κόστος αποστολής για παράδοση με εταιρεία ταχυμεταφορών ( courier) υπολογίζονται με βάση το μέρος που αποστέλλονται.Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:
Για παραγγελίες άνω των 70€ για την Ελλάδα και 400€ για την Κύπρο δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
Για οποιεσδήποτε άλλες παραγγελίες προιόντων του e-shop αξίας μικρότερης των προαναφερθέντων ποσών, ο πελάτης επιβαρύνεται με 4€ πλέον Φ.Π.Α. για παραδόσεις στην Αττική και 10€ πλέον Φ.Π.Α για τις παραδόσεις εκτός Αττικής
Έξοδα αντικαταβολής: 3.50€

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΖΗΜΙΑΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑΣ
Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά την μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από την στιγμή της παράδοσης του προιόντος στον πελάτη.
Σας συστήνουμε να ελέγχετε, κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, ελλιπή εξαρτήματα.

papal